Home Nieuws
GDPR PDF Afdrukken E-mailadres

Vanaf 25 mei 2018 treedt de GDPR (General Data Protection Regulation) in werking. Dat is de nieuwe privacywetgeving om de persoonsgegevens van Europese burgers te beschermen. Omdat we bij Verniers NV de bescherming van uw persoonlijke gegevens belangrijk vinden, leggen we graag uit wat dit voor u betekent.

Waarom verzamelen we uw persoonsgegevens?

Uw persoonsgegevens zijn van u, uiteraard heeft u dus steeds de mogelijkheid om deze in te kijken, aan te passen of om u zelfs helemaal te laten verdwijnen uit onze database. We verduidelijken graag welke gegevens we van u bijhouden en met welke doeleinden we dit doen.


Verwerkingsdoeleinden

We gebruiken uw persoonsgegevens uitsluitend voor volgende doeleinden.

  • Het beheren van de commerciële relatie tussen u als (potentiële) klant en Verniers NV.
  • Het uitbouwen van ons productgamma en services.
  • Het verzenden van informatie over de volledige afhandeling van uw offerteaanvragen en/of  bestellingen alsook om u op de hoogte te houden van ons productgamma en services.

Delen van persoonsgegevens

Met wie worden uw persoonsgegevens gedeeld?
Uw gegevens worden gedeeld met medewerkers van onze onderneming die ze nodig hebben om de taken die hen werden toevertrouwd te vervullen en zoals ze werden gedefinieerd in het arbeidsreglement en/ of hun functiebeschrijving. Het gaat om medewerkers van de commerciële en marketingafdelingen.

Bewaartermijn
Uw persoonsgegevens worden minimum 10 jaar bewaard of zolang ze noodzakelijk zijn voor de hierboven vermelde verwerkingsdoeleinden en zolang de wet dat vereist.

Welke rechten heeft u met betrekking tot uw persoonsgegevens?
Op schriftelijk verzoek heeft u altijd de mogelijkheid om een kopie van uw persoonsgegevens op te vragen. Indien u merkt dat uw gegevens niet correct of onvolledig zijn, heeft u het recht ze te corrigeren. Daarnaast heeft u ook het recht om de verwerking van uw persoonsgegevens in bepaalde omstandigheden te beperken of begrenzen.
Als bepaalde gegevens niet nodig zijn voor de hierboven vermelde verwerkingsdoeleinden, kunt u steeds eisen dat deze gewist worden. Ook heeft u ten allen tijde het recht om uw toestemming voor de verwerking van de persoonsgegevens in te trekken. Uw vragen met betrekking tot het verwerken van uw persoonsgegevens kan u ons bezorgen via Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.


 
Welkom PDF Afdrukken E-mailadres
Welkom op onze website,

Graag geven we onze bezoekers hier een overzicht van wat Schrijnwerkerij Verniers voor u kan realiseren. Onze naam staat al decennia lang garant voor hoogstaand kwaliteitswerk op het vlak van binnen- en buitenschrijnwerk.

Spreekt deze digitale showroom u aan, kom dan gerust eens een kijkje nemen in onze toonzaal in Oostende. Wij helpen u graag verder bij de realisatie van uw projecten.

De kernwaarden van ons bedrijf zijn: duurzaamheid, maatwerk, resultaatgerichtheid en kwaliteit.

Duurzaamheid: Schrijnwerkerij Verniers werkt uitsluitend met duurzame materialen. Zo gebruiken wij hout met een FSC ®-label.

Maatwerk: Dankzij ons hoogtechnologisch machinepark zorgen wij steeds voor maatwerk. We leveren snel en uitsluitend volledig afgewerkt producten.

Resultaatgericht: Wij gaan voor de volledige tevredenheid van de klanten: zowel particulieren, bedrijven, diverse overheden als bouwpromotoren. Met een minder resultaat nemen we geen genoegen.

Kwaliteit: Om U de beste kwaliteit voor maatwerk te kunnen aanbieden, investeren wij continu in ons machinepark. Zo kunnen wij U vandaag en ook morgen de beste kwaliteit bieden. Dankzij onze doorgedreven kwaliteitszorg kunnen wij ook een CE - label voorleggen voor al ons buitenschrijnwerk.

NIEUW - MACO OPENLIFE : intelligent access control in real time
Een toegangscontrole systeem, toepasbaar in nieuwbouw en renovatie, woning en appartement. Betaalbaar en zonder extra bekabeling. Kom dit systeem ontdekken in onze showroom.
Deuren, poorten, hekken, ... openen via een waterdichte tag of via smartphone app ( IOS en Android).

openen vanop afstand in beveiligde omgeving

melding bij events, via mail of SMS (bvb. bij opening of sabotage van de hardware)

snel en makkelijk te configureren (bvb. bij sleutelverlies makkelijk te blokkeren)

Hierbij kan u een infobrochure vinden.

 

Projecten in de kijker:

Zwin - Knokke: Hier verzorgen wij het passief buitenschrijnwerk, verduurzaamd hout, drievoudige beglazing. Super isolerend en milieu-vriendelijk. 
Architecten: Coussee - Goris
artikel - de redactie.be 07/12/2015