Home Interieur
Interieur PDF Afdrukken E-mailadres

Van idee tot realisatie van uw interieur, Schrijnwerkerij Verniers zorgt voor een vakkundige begeleiding gedurende het volledige proces.

Het familiebedrijf voorzag de voorbije jaren tal van belangrijke projecten van een totaal nieuw interieur, gaande van rustiek tot eigentijds. Steeds worden de hoogste kwaliteitsnormen gehanteerd: of het nu het Plaza Hotel in Brussel betreft, het klasserestaurant Ostend Queen in het Oostendse Kursaal of een slaapkamer of keuken voor particulieren. Wij gaan voor de perfectie bij de verwezenlijking van uw project.

Schrijnwerkerij Verniers restyled handelszaken, appartementen, badkamers, slaapkamers, keukens en woonkamers. Ook voor de creatie van meubelen kunt u bij ons terecht. Steeds zorgen wij voor een oplossing op maat van de klant. Alle producten die wij afleveren zijn volledig afgewerkt, duurzaam en volledig volgens uw wensen.

Van 24 maart tot en met 11 juli organiseert het Vlaams Parlement de tentoonstelling Raoul De Keyser. De dingen die ik zie. De museumstand werden door schrijnwerkerij Verniers gerealiseerd. 
Raoul De Keyser is een van de belangrijkste kunstenaars in Vlaanderen. Vanaf de jaren '60 bouwde hij een indrukwekkend oeuvre op en momenteel geniet zijn werk internationale erkenning. Hij kreeg retrospectieve tentoonstellingen in musea in Londen, Porto, Sankt-Gallen, Tilburg, Rochechouart en Bonn.

Voor de samenstelling van de selectie tekent Robert Hoozee, directeur van het Museum voor Schone Kunsten te Gent. De tentoonstelling omvat een uitzonderlijke selectie van werken uit musea en privé-collecties. Ze focust op vijf opeenvolgende fasen in de ontwikkeling van de kunstenaar en belicht de toenemende vrijheid die Raoul De Keyser als schilder en als tekenaar aan de dag legt. Voor dit originele overzicht ontwierpen de architecten Robbrecht en Daem een experimentele museumarchitectuur, die speciaal voor deze tentoonstelling wordt opgesteld in De Loketten.

Zie onze interieur referenties